equipo2_bw

FERPA GESTIÓ I COBRAMENTS, SLU es va crear l’any 1983 com a empresa familiar i orientada a prestar els serveis de gestió i mediació entre els tallers de reparació de vehicles i les companyies asseguradores.

Fruit d’aquesta relació amb els clients va sorgir la necessitat d’atendre una demanda relacionada amb l’àmbit de l’assessorament empresarial. Des de 1994 i fins al dia d’avui ha estat i és una constant l’aportació dels nostres coneixements en les àrees fiscal, laboral i comptable mitjançant FERPA ASSESSORS, S.L.

La cartera de clients actual i les modificacions socioeconòmiques que afecten totes les empreses ens ha impulsat a atendre una nova demanda, oferint la nostra dilatada experiència, tant en l’entorn de les Organitzacions com en el de les persones que es troben en la recerca de treball: FERPA RECURSOS HUMANS

 

 

Francisco Pareja Barrientos

Licenciado en Psicología por la U.A.B., Diplomado en Psicología y Gestión Empresarial por EADA y Técnico en Inserción Socio laboral. Aporta más de 25 años de experiencia laboral en empresas de servicios en el ámbito de los Recursos Humanos, concretamente en Selección, Evaluación y Reorientación de personal con perfiles de Alta dirección, Mandos Intermedios y Personal de base para medianas, grandes empresas y multinacionales. Es  socio fundador de Ferpa Recursos Humanos.

francisweb_enbw_sepia

Serveixi aquesta reflexió perquè, donada la situació de crisi en què ens trobem, tinguem com a referència a aquelles persones que perseveren davant les adversitats, que no es deixen vèncer, que busquen el positiu i que al final no només se senten bé amb ells mateixos sinó que fan sentir millor als altres.