• Vols crear el teu propi negoci? T’acompanyem en el teu nou projecte.

Emprendedores

Si el teu objectiu actual és el de crear el teu propi negoci però desconeixes quins són les teves capacitats o els teus punts forts o febles, Ferpa Recursos Humans t’ofereix la possibilitat de treballar cap a la consecució d’aquest nou objectiu. Fem una anàlisi profunda sobre la teva personalitat i les teves habilitats, elaborem un pla estratègic d’acció i un pla d’acompanyament durant tot el procés de creació.

Així mateix, t’assessorem i et gestionem tots els tràmits necessaris perquè la teva empresa quedi constituïda d’una forma ràpida i segura, beneficiant-se de les reduccions i bonificacions a la Seguretat Social i dels incentius fiscals que el Govern ofereix com a mesures de desenvolupament de l’Estratègia d’Emprenedoria i Ocupació.

caso1
caso2

Casos d'èxit

evaluacion

C. Lucena Bermejo. 48 anys

Diplomada en Empresarials per la U.B. va ocupar el càrrec de comptable durant els últims 15 anys de la seva carrera professional en una empresa d’àmbit nacional . L’any 2011 , per motius de recentralització de l’empresa cap a Madrid, tot el personal de les oficines de Barcelona va ser indemnitzat ( 45 dies per any treballat ) i acomiadat. Després d’una llarga, constant i infructífera recerca de feina com a comptable, com a auxiliar comptable i fins i tot com a auxiliar administrativa i acompanyada d’un alt grau de desmotivació decideix acudir al febrer de 2013 a Ferpa Recursos Humans per tal d’ampliar les seves alternatives en la recerca de treball o de donar un nou enfocament a la seva sortida professional. Una anàlisi i seguiment profund sobre el seu bagatge professional, sobre la seva forma de ser, les seves motivacions , les seves competències, aficions i interessos ens fa plantejar una reorientació laboral cap el seu hobby i la seva veritable passió: el món de la fotografia i la creativitat que es li pot aplicar. Al mes de juny constitueix la seva pròpia empresa, lloga un petit local, el s’adequa a les seves necessitats, sense grans pretensions, i es dedica a crear, per encàrrec, àlbums de fotos personalitzats, marcs dissenyats per ella mateixa i a impartir cursos de creativitat, manualitats, etc. Tal com ella ens ha manifestat en diverses ocasions, de tant en tant, troba a faltar  “l’estabilitat econòmica ” que suposa ser una assalariada però, ara per ara, la nova trajectòria professional que ha emprès no la canvia per res.