asesoria_fiscal

Des de Ferpa Assessors ens adaptem a la seva Empresa per oferir-los el millor servei i amb una atenció personalitzada.

Confeccionem la seva COMPTABILITAT partint de la informació proporcionada en el format que més li convingui. Així mateix, li proporcionem informació sobre la situació financera i patrimonial de la vostra empresa amb la finalitat de prendre amb temps les mesures per corregir estats comptables no desitjats.

Com a persona física seleccionem el règim de TRIBUTACIÓ que millor s’adapta al seu negoci. Com negoci col · lectiu, valorem quin tipus de societat s’adapta millor a les seves necessitats i fem tots els tràmits per a la constitució i Alta en les diferents administracions . A més , realitzem un seguiment continuat de la seva empresa per poder planificar la millor estratègia per tal d’aconseguir un estalvi dels seus costos FISCALS.

El nostre objectiu és proporcionar-li el millor assessorament en l’àmbit LABORAL. Li busquem les fórmules per optimitzar els seus recursos. El mantenim informat sobre qualsevol canvi legislatiu que afecti a la seva empresa i sobre les actualitzacions dels convenis.