Reorientació professional

Busques feina?

Empreses

Busques candidats?

Emprenedors

Vols crear el teu propi negoci?

Consultora de recursos humans a Barcelona, especialitzada en serveis de: Selecció de personal / Headhunting & Executive Search / Selecció de directius/executius per a pimes / Avaluació de candidats / Orientació professional / Outplacement empresa i Consultoria-Assessoria integral per a emprenedors start-ups i pimes.

Ferpa recursos humans, està dirigida per Francisco Pareja, expert en l’assessoria de recursos humans. És Llicenciat en Psicologia per la UAB i Diplomat en Psicologia i Gestió Empresarial per EADA. Aporta una trajectòria professional de més de 25 anys en l’àmbit de Recursos Humans, concretament a les àrees de selecció de personal, avaluació de candidats i reorientació de personal amb perfils de comandaments directius / intermedis / personal de base per a pimes, grans empreses i multinacionals
Algunes de les empreses per les quals ha col·laborat:

CARBUROS METALICOS, HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU, AIR LIQUIDE, COL·LEGI D’ARQUITECTES DE CATALUNYA, BBVA FACTORING, MIER COMUNICACIONES, HIDROELECTRICA DE CATALUNYA, FECSA, ENHER, TABACOS DE FILIPINAS, COPISA, TAKENAKA, T-PARTNER, SIEMENS, CATALANA DE GAS, ALDEASA, GRUPO BELLVER CANDELA, BAYER, MAP ARQUITECTES, MATTEL, HISPANOMOCION PEUGEOT, SERESCO, ADP, AKZO NOVEL, ETC.